Praktische info

Op deze pagina zal je alle praktische informatie terugvinden. Dit kan gaan over het lidgeld, het uniform, de activiteiten ...

Lidgeld

Het lidgeld wordt betaald bij de inschrijving van het lid. Dit bedraagt slechts €25 voor een geheel werkjaar. Een deel van dit lidgeld wordt gebruikt voor de verzekering van de leden en het andere deel wordt gebruikt als groepsbudget. Hiermee kan de groep bijvoorbeeld een ijsje gaan eten op kamp, op een kleine uitstap gaan of materialen aankopen die belangrijk zijn voor een activiteit. 

Het lidgeld wordt gestort op volgende rekening: BE40 3770 9480 0763.

Indien het voor jou niet mogelijk is om het lidgeld te betalen omwille van financiële drempels, mag je hiervoor de groepsleiding, Laura Dirkx, contacteren. Dan kunnen we in alle discretie samen de mogelijkheden bekijken. 

Uniform

Ons uniform bestaat uit een t-shirt en een trui. 

 

Het t-shirt is koningsblauw met daarop op de voorkant een oranje KSA-logo. Op de achterkant staat in het groot het logo van KSA 't Stotertke in oranje druk. De prijs van een t-shirt is €10.

De trui is een donkerblauwe trui met daarop op de voorkant in witte druk een KSA-logo. Op de achterkant staat in het groot het logo van KSA 't Stotertke in witte druk. De prijs van een trui is €30. 

We willen graag benadrukken dat het niet verplicht is om een uniform aan te kopen. 

uniform 1.jpg
uniform 2.jpg

Activiteiten

Onze activiteiten gaan telkens door op zondag van 14u tot 16u30 aan onze lokalen. Onze lokalen kan je vinden op Kerkplein Stotert te Olmen boven de kleuterschool. Indien onze activiteiten niet doorgaan of plaatsvinden op een andere locatie zal iedereen hier tijdig van op de hoogte gesteld worden via mail. 

Ook organiseren we doorheen het werkjaar enkele evenementen om zo een beetje extra geld te verdienen voor onze kampen, activiteiten, uitstapjes ... Deze evenementen kan je allemaal terugvinden op onze kalender en ook op onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/KSATSTOTERTKE/ 

Trooper

Wil jij ons steunen maar heb je geen tijd om naar onze evenementen te komen? Winkel online via onze Trooper! 

Surf hiervoor naar https://trooper.be/ksatstotertke en kies jouw gewenste webwinkel. Per aankoop die jij doet schenkt Trooper ons wat centjes (jij moet hier zelf niet extra voor betalen)! Mooi meegenomen, toch?