Inschrijven

Zin om een heel jaar te komen spelen en ravotten? Dan kan je vanaf nu inschrijven! Dit doe je door onderstaande google forms in te vullen en het lidgeld van €25 per kind over te schrijven op rekeningnummer BE40 3770 9480 0763, met als mededeling ‘Inschrijving + naam kind(eren)'. 

Bestel je graag een KSA T-shirt en/of trui waarin je kan ravotten? Dat kan door onderstaande google forms in te vullen! De betaling kan via een overschrijving op het rekeningnummer  BE40 3770 9480 0763 met als mededeling ‘T-shirt/trui + naam kind’.

Als je niet zeker bent welke maat je nodig hebt, kan je in september zowel vóór als na de KSA het uniform komen passen.  

Inschrijven KSAhttps://forms.gle/4SsJRaDDLLKGH4Gj7

Bestellen uniformhttps://forms.gle/maMC4mhr376PkJDH8

Lidgeld

Het lidgeld wordt betaald bij de inschrijving van het lid. Dit bedraagt slechts €25 voor een geheel werkjaar. Een deel van dit lidgeld wordt gebruikt voor de verzekering van de leden en het andere deel wordt gebruikt als groepsbudget. Hiermee kan de groep bijvoorbeeld een ijsje gaan eten op kamp, op een kleine uitstap gaan of materialen aankopen die belangrijk zijn voor een activiteit. 

Het lidgeld wordt gestort op volgende rekening: BE40 3770 9480 0763.

Indien het voor jou niet mogelijk is om het lidgeld te betalen omwille van financiële drempels, mag je hiervoor de groepsleiding, Laura Dirkx, contacteren. Dan kunnen we in alle discretie samen de mogelijkheden bekijken. 

Uniform

Ons uniform bestaat uit een t-shirt en een trui. 

 

Het t-shirt is koningsblauw met daarop op de voorkant een oranje KSA-logo. Op de achterkant staat in het groot het logo van KSA 't Stotertke in oranje druk. De prijs van een t-shirt is €10.

De trui is een donkerblauwe trui met daarop op de voorkant in witte druk een KSA-logo. Op de achterkant staat in het groot het logo van KSA 't Stotertke in witte druk. De prijs van een trui is €30. 

We willen graag benadrukken dat het niet verplicht is om een uniform aan te kopen. 

uniform 1.jpg
uniform 2.jpg
Trui.png