Nieuws

Op deze pagina vinden jullie alle laatste nieuwtjes van onze KSA terug. 

KSA 't Stotertke stelt voor... de KSA Kadoboxen! 

Wij bieden je drie prachtige kadoboxen aan, namelijk het PretPakket, de Bierbox en ook de Tapas à la 't Stotertke. Haal alles in huis voor een namiddag vol amusement voor de kids, een café-avondje in eigen bubbel of waan je op reis in Spanje met onze tapasplank.

 

Een KSA Kadobox bestellen kan tot zondag 25 april 2021. Je kan bestellen door het bestelformulier op de achterkant van de flyer die u in uw brievenbus vindt, in te vullen en aan ons te bezorgen. Ook kan u uw kadobox bemachtigen door de bestelling te plaatsen via deze link: https://forms.gle/Cik8WyCU2f65oPPVA 

Voor meer informatie kan je ook terecht op ons evenement op Facebook! 

Wij zijn weer opgestart voor al onze groepen in bubbels van 10! Ben je ingeschreven? Check dan zeker iedere zondagavond je mail om je in te schrijven voor de volgende activiteit.

Ben je niet ingeschreven maar zou je graag komen proberen? Laat een berichtje achter onder 'contact' en wij kijken of er een plekje vrij is in één van onze bubbels. Wij zullen hier wel steeds voorrang geven aan onze ingeschreven leden.

Wil je graag eens een namiddagje komen spelen met ons maar ben je niet zeker vanaf wanneer wij weer activiteit hebben? Laat een berichtje achter in de 'contact' zone en wij brengen je hiervan op de hoogte!

 

Met de start van het nieuwe werkjaar achter de rug kunnen we alvast vooruitblikken op onze komende evenementen. 

- Speeldag (ter vervanging van weekend): 18 april 2021

- KSA Kadoboxen: 1 mei 2021

- Spelletjescafé Zomer editie: Zaterdag 3 juli 2021

- Kamp: 12-20 juli 2021 (12-17 juli voor de Bengels)

© 2018 door KSA 't Stotertke Olmen. Proudly created with Wix.com

  • kjk
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now