top of page
Team schavuit_edited_edited.jpg

Mathias Aerts

Groepsleiding

Hallo allemaal, ik ben Mathias. Al enkele jaren loop ik rond bij ons op de KSA als leiding en dit jaar ben ik ook één van de groepsleiding. 

Ik kijk er enorm naar uit om er een fantastisch KSA-jaar van te maken en enorm veel plezier te beleven met de Rakkers!

Robbe_edited.jpg

Robbe Caerts

Groepsleiding

Dag iedereen, ook ik ben ondertussen al een bekend gezicht op de KSA maar neem dit jaar de uitdaging van groepsleiding op mij. 

Op zondag zorg ik voor de zotste en leukste activiteiten voor onze Schavuiten! 

Laura.jpeg

Laura Dirkx

Leiding

Hey! Mij ken je misschien ook al van de afgelopen jaren op de KSA. Ik kijk er dit jaar naar uit om me mega hard te amuseren, samen met onze Bengeltjes! 

Mauro.jpeg

Mauro De L'arbre

Leiding

Ook ik sta al jaren paraat en zal dat dit jaar weer doen om er een geweldig KSA-jaar van te maken met onze jongste groep, de Bengeltjes. 

48383745_2174552736098643_2313927026722996224_o.jpg

Hannelore Ooms

Leiding

Voor het tweede jaar ben ik nu leiding bij KSA 't Stotertke en ik kan niet wachten om elke zondag te komen ravotten met de Schavuiten!

Lander.jpeg

Lander Lambrechts

Leiding

Dit jaar is mijn eerste jaar als leiding! Spannend dus! Maar ik ben enorm enthousiast om de Schavuiten een jaar te geven om nooit meer te vergeten!

Arne.jpeg

Arne Daems

Leiding

Ook ik draag dit jaar voor het eerste het leidingshemd en zal elke zondag op post staan om de Bengeltjes een fijne namiddag te geven!

Zeff.jpeg

Zeff Swinnen

Leiding

Voor een uitdagend spel, groot of klein, moet je bij mij zijn. Dat wordt dus een spannend maar fantastisch jaar voor onze Rakkers!

Wout.jpeg

Wout Steurs

Leiding

Mijn eerste jaar als leiding bij de KSA is iets waar ik al lang naar uitkijk. Ik kan dan ook niet wachten om me volledig te smijten en er een zalig Rakkerjaar van te maken. 

Isa.jpeg

Isa Dirkx

Leiding

Ik loop al enkele jaren rond op onze KSA en ben ongelooflijk enthousiast om nu eindelijk ook leiding te kunnen zijn, en dat doe ik dit jaar vol plezier voor onze Bengeltjes!

bottom of page