Over ons

 

KSA 't Stotertke Olmen is een jeugdbeweging voor zowel jongens als meisjes vanaf het laatste kleuterklasje. Wij komen samen op zondagnamiddag van 14u tot 16u30 om super leuke spelletjes te spelen. 

Die spelletjes zien er elke zondag anders uit, zo doen we bosspelen, pleinspelen, knutselactiviteiten en nog veel meer!

Wat maakt onze jeugdbeweging zo speciaal? Omdat wij niet zo'n grote groep zijn, kunnen wij als leiding aandacht hebben voor elk individueel lid. Ook is gezelligheid een centraal begrip in onze KSA. De leiding kent alle leden bij naam en dat zorgt voor een leuke sfeer! Dat onze groepen relatief klein zijn, kunnen wij als leiding telkens opnieuw toffe en originele spelletjes maken op maat van de groepen. 

 

Wil je graag eens een zondag namiddag komen spelen met ons, maar ben je niet zeker vanaf wanneer wij activiteit hebben? Laat een berichtje achter in de 'contact' zone en wij brengen je hiervan op de hoogte!

Waar vinden onze activiteiten plaats?

Onze activiteiten gaan telkens door op zondag van 14u tot 16u30 aan onze lokalen. Onze lokalen kan je vinden op Kerkplein Stotert te Olmen boven de kleuterschool. Indien onze activiteiten niet doorgaan of plaatsvinden op een andere locatie zal iedereen hier tijdig van op de hoogte gesteld worden via mail.